Monday, 29 May 2017

Kan du gøre øvelser, når du oplever smerte?

Kan jeg gøre mine øvelser, selv når jeg oplever smerte? "Du kan have dette spørgsmål i dit sind. Men på trods af dette spørgsmål kan du måske tro, at det ikke er konsekvent og regelmæssigt at gøre dine øvelser vil påvirke de resultater, du forventer af din Faktisk er det, at du først skal forstå den største forskel mellem ubehag og smerte, mens du laver dine øvelser (sportatletisk.dk). 

Ellers kan du begå blunderen i at fortsætte med dine øvelser, selv når du føler smerte. De enkle rådseksperter giver er: Stop med at gøre Dine øvelser, når du føler smerte. Ellers kan det forårsage en langvarig skade. Menneskekroppen er i stand til at give signaler, og hvis du ignorerer dem, kan du gøre det ved din fare.

Kan du gøre øvelser, når du oplever smerte?


De fleste af de skader, atleter eller sportsfolk oplever, er på grund af disse grunde. Det er derfor, at sportsfolk i dag søger hjælp fra undervisere, træner og skadeseksperter, så de sikkert kan fortsætte med at involvere sig i deres aktiviteter i en årrække. Smerter er et advarselssignal, der fortæller dig, at du har et problem (Anabolske Steroider Køb Denmark).

Du kan pludselig føle smerter. Generelt kan disse smerter være i leddene eller dybt inde i knoglerne. Eksperter anbefaler på det kraftigste, at hvis du føler smerte, mens du gør en bestemt øvelse, bør du stoppe med at gøre det, indtil smerten helt går væk. Hvis du fortsætter med at træne i smerte, øges muligheden for at udvikle kroniske skader forgrenet.

Tværtimod er ubehag et tegn, der fortæller dig, at du skal forbedre din styrke såvel som kardiovaskulær kapacitet. Muskel træthed er en form for ubehag, som folk kan føle efter deres vægttræningsøvelser. Tilsvarende kan der være ubehag efter at have startet en ny træning eller efter en intens træning. Disse typer af ubehag, som er helt normale, kan være i musklerne, kan vare i ca. 3 dage. 

Den enkle mantra er, at du ikke må gøre dine øvelser, hvis du oplever smerte. På samme måde skal du kun øge varigheden eller intensiteten af ​​en øvelse, hvis du ikke føler smerte, mens du gør det. Endnu et mantra er, at stigningen i varighed eller intensitet af en øvelse må ikke være mere end 10% om ugen. I en nøddeskal bør øvelser være sjove og ikke forårsage smerte. 

Hvis du oplever smerte, mens du gør en bestemt øvelse, viser det sig, at du ikke gør det på den rigtige måde. Så vær smart og forstå de advarselsskilte, din krop giver, så du ikke kun kan undgå smerter, men kan få de resultater, du vil have.

No comments:

Post a Comment