Monday, 29 May 2017

Øvelser og træning til sport

Fedme og overvægt er alvorlige sundhedsproblemer i industrialiserede lande. Overdreven kropsvægt kan normalt styres af et regelmæssigt træningsprogram sammen med en sund kost. Motion er godt for dig, og det er klogt at gøre det til en del af din livsstil. Du må måske sige, "men det er så svært at gøre motion til en vane!" Det kan ganske vist være sandt. 

Det samme kan siges for alle vaner. Flossing dine tænder dagligt, så simpelt som det viser sig at være en vanskelig vane for mange mennesker også. I det mindste er det oprindeligt. Dette er dog et træk, der deles af alle vaner. Det har altid været udfordrende først. Dette ændrer sig, når vanen er fast på plads og bliver anden natur. Tro det eller ej, du kan komme til det punkt med motion. Du ved, at motion vil gavne dig, så vi vil spare dig grundene til, at du bør oprette en træningsøvelse.

Øvelser og træning til sport


Et par kendte fordele ved motion omfatter ...

Sænker blodsukkeret på grund af øget insulinfølsomhed
Forbrænder kalorier for at hjælpe vægttab,
Sænker dit blodtryk,
Forbrændinger af fedt og kolesterol,
Styrker dit hjerte og lungerne og Øger din muskelstyrke.
Også du føler dig bedre med det samme.
Det er på tide at fokusere på hvad du kan gøre (Steroider Online)...

For det første skal du undgå den fælles fejl at forsøge at gøre for meget for hurtigt. Tro ikke, du kan enten være stillesiddende eller et ekstremt aktivt individ, og hvis du ikke er en, så er du tvunget til at være den anden. Hvis du skulle tro på dette, ville du være i fare for at vende tilbage til dine gamle veje, når du har forstået, hvor svært det er at være ekstremt aktiv.

Der er ingen grund til at teste dine grænser eller gå ud over din kant. Motion udføres bedst i moderation. Find den mellemste grund, der passer dig. Når du opretter en træningsøvelse, skal du lette din overgang fra fysisk inaktiv til aktiv. I stedet for at udøve hver dag, der uundgåeligt fører til udbrændthed, start med tre dage om ugen. Måske går du til to gåture og en gymklasse en uge. Den næste vil du gå, cykle og svømme. For nu har aktiviteterne ikke noget at gøre. Vænne sig til at gøre noget i stedet for ingenting.

Når det er sagt, hjælper det med at fokusere på de aktiviteter, du nyder. Men det betyder ikke, at du ikke kan eksperimentere med forskellige former for motion. Hold dig selv ansvarlig. Manglende disciplin er en undskyldning, fordi du er fuldt i stand til at være konsekvent. Hvis det hjælper, husk hvorfor du udøver.

Du har ikke råd til at være fysisk inaktiv længere, fordi motion er afgørende for et godt helbred. Det tager mindst tre uger at etablere en vane fuldt ud. Indtil da skal du prøve dit bedste for ikke at svigte. Hvis du gør det, skal du bare vælge dig selv og komme tilbage på sporet. Endelig husk at du aldrig vil fortryde en træning. Så så smertefuldt som det til tider kan være, kæmp altid igennem. Du vil takke dig selv senere. Selvom man styrer type 2 diabetes kan være meget udfordrende, er det ikke en betingelse, du skal bare leve med. Lav enkle ændringer i din daglige rutine - inkludere motion for at reducere både dit blodsukker og din vægt.

No comments:

Post a Comment